CLNX serien er nyeste generation af SATO's solide bordprintere. Med SATO CLNX beviser SATO endnu engang at de er markedsledende – ikke kun med hensyn til kvalitet!

CL4NX er en fuldstændig ny konstruktion hvor hele konceptet en ny-tænkt. Der har været særlig stor fokus på nem daglig betjening, herunder hurtigt skift af etiketter og termotransferfolie samt ikke mindst på den daglige betjening - herunder rengøring og udskiftning af sliddele som f.eks. printhoved og gummivalse m.m.Som noget nyt er printeren forsynet med en 3,5' LCD farveskærm, som dels viser status og fejlbeskeder på h.h.v. blå eller rød baggrundsfarve, men som også viser brugeren hvordan man f.eks. skifter etiket, farvebånd, printhoved m.m. i form af små filmklip!
Findes i versioner med enten 203, 305 eller 609 dpi opløsning.

CL4NX er meget let at installere via den intuitive menu (31 sprog er tilgængelige) og printeren kan tilsluttes via en lang række interface. Som standard er CL4NX monteret med USB 2.0, Centronics IEEE1284, RS232C og LAN (Ethernet) og Bluetooth ver. 3.0. Som option kan tilkøbes Wi-Fi Dual Band (2,4 og 5 GHz). Endvidere kan der tilkøbes RFID-modul (UHF) for samtidig kodning af RFID-tags under printning af etikettens læsbare variable informationer!

SATO CL4NX Plus Standard 203Dpi

SATO varenr.: WWCL00060EU

Pris 12.450.-Ekskl. moms.